hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sude Naz'ın ismi Çankaya'da yaşayacak

    Sude Nazın ismi Çankayada yaşayacak
    expand

    Sude Naz'ın ismi Çankaya'da yaşayacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA) -  ÇANKAYA Belediyesi, lösemi hastalığına yenik düşen Sude Naz Özer'in(12) ismini Esat Caddesi Özgürlük Meydan'ında bulunan parka verdi.
    Geçtiğimiz Ocak ayında lösemi hastalığına yenik düşen, Çankaya Belediyesi çalışanı Yoldaş Özer'in kızı Sude Naz Özer'in adı, Çankaya'da yaşayacak. Çankaya Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle, oyun parkını hizmete açtı. 
    Açılış töreninde konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Genel Başkanımıza Sude Naz'ın yaşam savaşını ve çalışma arkadaşlarım olan ailesinin yaşadıklarını aktardığımda, parkın açılışına mutlaka geleceklerini söylemişlerdi. Şimdi Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte böylesine anlamlı bir açılışı gerçekleştirdiğim için gurur duyuyorum. Sude Naz, aramızdan çok erken yaşta ayrıldı. Küçük kızımız tedavisi sürecinde de bu parka gelmiş, bu parkta oynamıştı. Şimdi Özgürlük Meydanımızdaki bu parkta adı sonsuza kadar yaşayacak" dedi.
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Özer ailesine başsağlığı diledi. Böylesine anlamlı bir açılışı gerçekleştirdiği için Başkan Taşdelen'i kutlayan Kılıçdaroğlu, "Bizler çocuklarımız için çalışıyoruz. Onlar sağlıklı, mutlu yaşasın, yatağa aç girmesin diye 24 saat çabalıyoruz. Sude Naz kızımızı kaybettik. Bizim kızımızı kaybettik. Şimdi Sude Naz'ın ismi burada, bu parkta yaşayacak. Bir çocuğumuzun ismini yaşatmak gibi onurlu bir görevi yerine getirdiği için başkanımızı kutluyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow