hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Cinderesi' projesinde ihale tamamlandı

    Cinderesi projesinde ihale tamamlandı
    expand

    'Cinderesi' projesinde ihale tamamlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Altındağ ilçesinde 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci tamamlandı. Yatay mimariye uygun şekilde planlanan proje kapsamında, 451 konut, okul, cami, dükkânlar, meydan ve parklar yer alacak.
    Altındağ Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği konutların inşası yakında başlayacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi tamamlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında 451 konut inşa edilecek. İçerisinde modern konutların yanı sıra; okul, cami, dükkânlar, meydan ve parklarının da bulunacağı Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi, yatay mimariye de uygun şekilde planlandı.
    'YOĞUN MESAİ HARCADIK'
    Başkan Balcı, göreve geldikleri günden itibaren bu proje için yoğun mesai harcadıklarını kaydederek, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un da desteği ile öncelikle hak sahiplerine kira yardımı bağladık. Çevreyolunun hemen dibinde olan Cinderesi, mimarisiyle ve şehirleşme planıyla örnek bir çalışma olacak. Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşerilerimiz konutlarına kavuşacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow