hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Feyzioğlu'ndan Ceren Özdemir'in ailesine ziyaret

    Feyzioğlundan Ceren Özdemirin ailesine ziyaret
    expand

    Feyzioğlu'ndan Ceren Özdemir'in ailesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Ordu'da bale kursundan çıkıp evinin önüne geldiği sırada kendisini takip eden cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir'in anne ve babasını ziyaret etti.
    TBB Başkanı Feyzioğlu, Ordu Barosu Başkanı Avukat Haluk Murat Poyraz ile birlikte Ceren Özdemir'in 3 Aralık 2019'da hayatını kaybettiği Altınordu ilçesine bağlı Zaferi Milli Mahallesi'ndeki evine gitti. Ceren Özdemir'in cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü kapının önünde bir süre bekleyen ve Ordu Barosu Başkanı ile konuşan Feyzioğlu, daha sonra maktulenin anne ve babasının evine çıktı. Feyzioğlu'nu kapıda Ceren Özdemir'in annesi Gülfer Özdemir ile babası Yılmaz Özdemir karşıladı. Ceren Özdemir’in acılı annesi Gülfer Özdemir, Feyzioğlu'na uzun bir süre sarıldı.
    'CEREN ARTIK TÜM TÜRKİYE’NİN KIZI'
    Ceren Özdemir'in annesi Gülfer Özdemir, kızı için, "Olay oluncaya kadar sadece benim kızımdı, olay olduktan sonra artık tüm Türkiye'nin kızı" dedi. Feyzioğlu da, "Bu dava artık Ordu Baromuzun ve Türkiye Barolar Birliği'nin. Dava ile eksiksiz ilgileniliyor ve ilgilenilecek. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow