hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçının ardından

    Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçının ardından
    expand

    Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçının ardından

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nesrin AYDIN / ANKARA (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'in son haftasında Gençlerbirliği,  Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bizim için sezon başından itibaren hedeflediğimiz düşünceleri gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Şampiyonluk güzel bir duygu. Gençlerbirliği camiasının olması gereken, bulunması gereken yer Süper Lig. Bunu daha önce de söyledim. Bu sene gösterdiğimiz başarılı performansla gerçekleştirdik. Burada sezon başında bu takımda görev almış Erkan hocanın da çok büyük emekleri var, onu da kabul etmek gerekiyor. Geçen sene Çaykur Rizespor'da bu sene Gençlerbirliği'nde güzel başarılar elde ettik, şampiyonluk yaşadık. Bundan sonraki süreçte Gençlerbirliği camiasının Süper Lig'de doğru tercihler, doğru yapılanmalar içerisinde bulunarak fark yaratan bir takım görüntüsünde olması lazım. Bugün saha içerisine baktığımız zaman belki fazla taraftarımız yok fakat az taraftarımız da geldiğimiz günden beri bize destek oldu. Gönülden bağlı kalarak bizlere sahip çıktılar. Bunun karşılığında da başarılı olduğumuz için çok mutluyuz. Hiçbir başarı emek vermeden, çaba göstermeden, ter dökmeden kazanılmaz. 10 haftalık süre içerisinde bunları yapmaya çalıştık. Oyuncularıma, hocalığı bir tarafa bırakıp ağabeylik yapmaya çalıştım. Doğru bir iletişim kurarak, doğru yapılanma içerisinde olarak, saha içerisinde bütünlük içerisinde hareket ederek istediğimiz hedefe ulaştık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu başarıda hem saha içerisinde hem saha dışında destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğun Gençlerbirliği camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu takım çok daha büyük başarılar yaşar önümüzdeki dönemlerde" ifadelerini kullandı.
    ÜMİT ÖZAT: UMUDUMU HİÇ KAYBETMEDİM
    Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Teknik adamlık kariyerimde çalıştığım en karakterli oyuncu grubu, onlarla iftihar ediyorum. Daha bitmiş bir şey yok, önümüzde 3 maç daha var. Ben umudumu hiç kaybetmedim. İkinci yarı 34 puan topladık, yanılmıyorsam ikinci yarının ya lideri ya ikincisiyiz. Adana Demirspor'a play off yakışıyor ama şampiyonluk daha çok yakışacak.  Bir gün sevineceğiz ondan sonra da play off'un ilk maçına hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.
    Basın mensuplarını sert sözlerle eleştiren Özat, "Soracak sorunuz yok galiba, yenilseydik herhalde çok soru sorardınız ya da çıkmamamızı bekleyenler vardı, gelemediler yüzleri yok" diyerek basın mensuplarına tepki gösterdi.

    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
    - İbrahim Üzülmez'in açıklamaları
    - Ümit Özat'ın açıklamaları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow