hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik Festivali'nde Keçiören Belediyesi stantlarına yoğun ilgi

    Gençlik Festivalinde Keçiören Belediyesi stantlarına yoğun ilgi
    expand

    Gençlik Festivali'nde Keçiören Belediyesi stantlarına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediyesi'nce Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen festivalde açılan stant ve oyun alanlarında gençler 6 gün boyunca doyasıya eğlendi.
    Keçiören Belediyesi 'Tam Bana Göre Festival'e kurabiye oyunu, teleskop, mini futbol sahası, survivor alanı, pedallı slot car, şişme dart, şans çarkı, yarış simülasyonu, robotik kodlama ve Keçikoop stant ve oyun alanlarıyla katılım sağladı. Stant ve oyun alanlarında çeşitli yarışlar gerçekleştirilirken, sürpriz hediyeler verildi.
    Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen festivalin son gününde stant ve oyun alanlarını ziyaret etti. Çocuklara cam fanusta balık hediye eden Başkan Altınok, "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın düzenlediği ve Türkiye'nin birçok noktasından belediyenin katılım sağladığı 'Tam Bana Göre Festival' gençlerimize dopdolu 6 gün yaşattı. Özellikle belediyemizin kurduğu stantlar festival alanının ilgi çeken oyun ve yarışlarına ev sahipliği yaptı. Gençlerimiz bu festivalde konser, sergi, atölye çalışması, VR etkinlik, etnospor, söyleşi ve konferans gibi birçok sportif-kültürel faaliyeti bir arada yaşama şansı buldu. Aynı zamanda ülkemizin zenginliklerini tanımak adına Türkiye`nin dört bir yanından gelen belediyelerimizin ortaya koyduğu kültür armonisi de gençlerimize önemli bir vizyon katmış oldu" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow