hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hastane yakınlarındaki ATM'lere yönelik temizlik çalışmaları arttı

    Hastane yakınlarındaki ATMlere yönelik temizlik çalışmaları arttı
    expand

    Hastane yakınlarındaki ATM'lere yönelik temizlik çalışmaları arttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA'da Tepe Servis ve Yönetim, koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında ortak kullanım alanları içerisinde yer alan ATM'lere yönelik temizlik çalışmalarını artırdı. Tepe Servis ve Yönetim Bankalar Direktörü Berna Artuç, "Özellikle hastanelere yakın noktalarda bulunan ATM’lere yönelik 121 bin 410 silim işlemi gerçekleştirdik" dedi.
    Koronavirüs (COVID-19) salgınının ardından ortak kullanım alanlarının yarattığı riskler gündeme geldi. Tepe Servis de, bu riskleri azaltmak adına temizlik hizmetlerinin periyodunu artırdı. 16 bini aşkın ATM'ye sunduğu temizlik hizmeti ile toplum sağlığının korunmasına yönelik öncü çalışmalar gerçekleştiren şirket, özellikle hastanelere yakın noktalarda bulunan ATM'lere odaklandı. Bu kapsamda şirket ATM'lere yönelik hizmetini, salgın ile yoğun bir mücadelenin gerçekleştiği Mart ayında yaklaşık iki katına çıkardı.
    'AYLIK SİLİM İŞLEMİNİ 121 BİNE ÇIKARDIK'
    Salgınla mücadelede tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de önemli bir süreçten geçtiğini kaydeden Tepe Servis ve Yönetim Bankalar Direktörü Berna Artuç, "Ortak kullanım alanlarının salgının yayılmasındaki öneminden yola çıkarak sunduğumuz hizmetlerin sıklığını değiştirdik, kullandığımız ürünlere dezenfektanlı kimyasal temizlik ürünlerini de ekledik. Özellikle hastanelere yakın noktalarda bulunan ATM'lere haftada en az üç kez temizlik hizmeti sunmaya başladık. Gerçekleştirdiğimiz aylık silim işlemini 69 binden, 121 bine çıkardık. Ayrıca, Düzce Valiliği'nin aldığı kararlar neticesinde bölgedeki 79 ATM'ye her gün periyodik olarak temizlik hizmeti sunuyoruz. Bu kapsamda ülkemizin salgın ile yoğun bir mücadele gerçekleştirdiği Mart ayında ATM’lere yönelik 121 bin 410 dezenfeksiyon etkili silim işlemi gerçekleştirdik" dedi.
    'ATM'LERİ MOBİL OLARAK KONTROL EDİYORUZ'
    Türkiye'nin ulaşılması en zor bölgelerindeki ATM'lerin temizlik işlemini her türlü hava koşullarına ve bölgesel faktörlere karşı yürüttüklerini ifade eden Artuç, "Binlerce ATM'nin temizliği ve her şubede tek bir temizlik personeliyle işlerin yürütülmesi ancak denetim, çok titiz bir planlama ile mümkündür. Biz bu zorluğu eş zamanlı operasyon yönetimi gerçekleştirmemize olanak sağlayan yüzde 100 yerli 'OnTime' yazılımımız sayesinde aşıyoruz. Temizlediğimiz ATM'leri uzaktan erişimle, mobil ve gerçek zamanlı kontrol ediyoruz. Dezenfeksiyon çalışmalarımızda kirlerin tamamen ve hızlı bir şekilde giderilmesine yönelik çevreye duyarlı ürünler kullanıyoruz. Ürünlerimiz kirlenme işleminin gecikmesini sağlayan özelliğe de sahiptir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow