hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HobiFest'e her yaştan ilgi

    HobiFeste her yaştan ilgi
    expand

    HobiFest'e her yaştan ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hobi festivali 'HobiFest 2021' başladı. 6-7 Kasım tarihlerinde Cam Piramit alanında Antalyalılar ile buluşacak festival 'Doğadan Sanata, Sanattan Doğaya' sloganıyla 70'e yakın hobi kulübünü bir araya getirdi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hobi meraklılarını bir araya getirdiği 'HobiFest 2021' Cam Piramit'te başladı. 70'e yatın hobi kulübünün stant açarak renklendirdiği festival her yaştan Antalyalıyı ağırladı. Çocuklar tenis oynayıp, uzaktan kontrollü araçları inceleme fırsatı buldu. Yetişkinler ise bilardo ve langırt oynayarak gençlik yıllarına geri döndü.

    70'E YAKIN HOBİ KULÜBÜ

    HobiFest 2021'de motosiklet kulüpleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, off-road doğa ve spor kulüpleri, bisiklet dernekleri, klasik otomobil kulüpleri, enduro motosiklet kulüpleri, dron kulüpleri, fotoğraf kulüpleri, kamp ve karavan kulüpleri, satranç kulüpleri, model iş makinaları topluluğu, zeka oyunları gibi çeşitli kulüp ve derneklerin standları yer aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow