hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karaman'ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi yarın açılıyor

    Karamanın ilk alışveriş ve yaşam merkezi yarın açılıyor
    expand

    Karaman'ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi yarın açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- KARAMAN'ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak 'Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi' yarın kapılarını açıyor. Yaklaşık bin 200 kişiye iş imkanı sağlayacak alışveriş merkezi bölgedeki önemli istihdam merkezlerinden biri olacak.
    Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki ulusal ve uluslararası markaları temsil eden 100'ün üzerinde mağazanın bölge ticaretine ve ekonomisine canlılık getirmesi amaçlanıyor. Bu doğrultuda 150 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen projenin, yaklaşık bin 200 kişiye iş imkanı sağlayacağı ön görülüyor. Karaman'a büyük bir değer katacak olan alışveriş ve yaşam merkezi, misafirlerini 35 bin metrekarelik kapalı alanda ağırlayacak. Şehrin en işlek ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde bulunan Park Karaman, Mersin ve Konya otoyolu ile Ermenek ve Ereğli ilçe yollarının kesişme noktasında yer alan otogar kavşağında hizmet verecek. Park Karaman’da, E-Bebek, Penti, Mavi, Flo, Defacto, Karaca, English Home, Atasun Optik, Burger King, Özsüt, Gratis, Tavuk Dünyası, Migros, Abdullah Kığılı, Playland, Toyzz Shop markaları yer alacak. Alışveriş ve yaşam merkezinin içinde Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sunacak 11 restoran da bulunacak.
    Salgın sürecine rağmen projeyi başarıyla hayata geçirmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Park Karaman'ın geliştiricisi ve yönetim şirketi INVESTA Genel Müdürü Özgür Yavuz, "Covid-19 sürecinde hem ülkemizde hem de küresel düzeyde ekonomide yaşanan olumsuzluklara rağmen yatırıma devam ettik. İnşaat sürecini salgınla mücadele kapsamında alınan önlemlerle sorunsuz tamamladık. Böyle bir dönemde ulusal markalar ile yaptığımız kiralamalarla, yüksek bir doluluk oranı ile açılışa hazır hale gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 'Hijyen ve sağlık' bu dönemin en önemli iki kuralı. Biz aldığımız tedbirlerle alışverişte bu yeni döneme hazırız" dedi.
    'BELİRTİLEN YÖNETMELİĞE UYGUN ŞEKİLDE HAREKET EDİYORUZ'
    Covid-19 kapsamında alışveriş merkezlerinde alınacak tedbirleri belirten yönetmeliğe uygun şekilde hareket ettiklerini kaydeden Yavuz, şunları söyledi:
    "Girişlerde ateş ölçümü, dezenfektan kullanımı ve sosyal mesafe uyarıları bulunuyor. Covid-19 kapsamında uyulması gereken tüm kurallar anonslarla belirtilecek. Alışveriş merkezi içinde bulunacak müşteri sayısından, belirlenen temizlik planlarına kadar her konuda kurallara uygun olarak hizmet vermeye hazırız. Tüm iş yerlerindeki çalışanlarımız maske, siperlik ve eldiven gibi kişisel koruyucu malzemeleri ile hizmet verecek. 'Park Karaman' içinde ve mağazaların uygun noktalarında dezenfektan bulundurulması, satış alanlarında ve ödeme noktalarında sosyal mesafe kuralları uygulanması ve temassız ödeme işlemleri yapılması önem verdiğimiz hususlar arasında bulunuyor. Deneme kabinlerinin belirlenen kullanım esaslarına uyularak kullanılması, kabin ve denenen ürünlerin havalandırması gibi kurallara da uyulması konusunda azami hassasiyet göstereceğiz. Birimizin sağlığı hepimizin sağlığıdır. Bu noktada aldığımız tedbirler kesinlikle hayati önem taşıyor. Sağlığımız her şeyden önemli ve değerli."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow