hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koronavirüs tedavisi gören çocuklara 'örgü oyuncak' hediye edildi

    Koronavirüs tedavisi gören çocuklara örgü oyuncak hediye edildi
    expand

    Koronavirüs tedavisi gören çocuklara 'örgü oyuncak' hediye edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi bünyesinde yer alan Çankaya Evi kursiyerleri, pandemi hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarının ve koronavirüs tedavisi gören çocuklar için amigurimi (örgü oyuncak) üreterek, hediye etti.
    Ümitköy, Mutlukent, Türkkonut ve Çayyolu Çankaya Evlerinde amigurimi (örgü oyuncak) eğitimi alan kursiyerler, pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanlarının çocukları ile koronavirüs tedavisi gören çocuklar için oyuncak üretti. Pandemi hastanesini ziyaret eden Çankaya Belediyesi görevlileri, kursiyerler adına örgü oyuncakları ve belediyenin 100'üncü yıl anısına çocuklara armağan ettiği kitaplar ile Türk bayrağını hem sağlık çalışanlarının çocukları hem de tedavi gören çocuklara hediye etti. Haftalardır çocuklarını göremeyen sağlık çalışanları, çocuklarının unutulmaması karşısında çok duygulandıklarını belirterek, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e, Çankaya Belediyesi çalışanlarına ve el emeği oyuncakları çocuklara armağan eden kursiyerlere teşekkür etti.
    Çankaya Evleri kursiyerlerinin duyarlı davranışları ve dayanışma göstermelerinin tam da Çankaya Evleri ruhuna uygun olduğunu kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Bu zor zamanları dayanışma, birlik ve beraberlikle atlatacağız. Hakkını ödeyemeyeceğimiz sağlık çalışanlarımızın bir an evvel çocuklarına kavuşabilmesi için de kurallara hep birlikte özen gösterelim. Koronavirüs tedavisi gören çocuklarımızın ve tüm hastaların sağlığına kavuşmasını diliyorum" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow