hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçük Ömer'e doğum günü sürprizi

    Küçük Ömere doğum günü sürprizi
    expand

    Küçük Ömer'e doğum günü sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Mamak ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarıya çıkamayan ve 23 Nisan'da doğum günü olan Ömer Taş'a (7) Mamak Belediyesi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
    Mamak Belediyesi, ilçe genelinde TBMM'nin açılışının 100'üncü yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin katılımıyla sosyal mesafe gözetilerek, çocukların katılmadığı tören yapıldı. Törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Ardından Kaymakam Polat ve Başkan Köse TBMM'nin açılışının 100'üncü yılı anısına kırmızı beyaz 100 uçan balonu gökyüzüne bıraktı.
    Kaymakam Polat ve Başkan Yaşar, daha sonra koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında evinden çıkamayan ve 23 Nisan'da doğum günü olan Ömer Taş'ın evine gitti. Polat ve Yaşar, pasta ile Taş'ın doğum gününü kutladı. Pastadaki mumları üfleyen Ömer, çok mutlu olduğunu söyledi. Kaymakam Polat ve Başkan Yaşar ayrıca, 23 Nisan doğumlu 100 yaşındaki Ali Ede'ye de sürpriz yaptı. Kolonya ve maske takdim ettikleri Ede'ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow