hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kullanılmayan otobüs durağında yaşayan kadın, Yaşlılar Evi'ne yerleştirildi

    Kullanılmayan otobüs durağında yaşayan kadın, Yaşlılar Evine yerleştirildi
    expand

    Kullanılmayan otobüs durağında yaşayan kadın, Yaşlılar Evi'ne yerleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Altındağ ilçesinde kullanılmayan eski otobüs durağında yaşayan İsmigül Şahin (50) Altındağ Belediyesi tarafından Yaşlılar Evi'ne yerleştirildi.
    Doğantepe Mahallesi’nde İsmigül Şahin, bir süre önce evi yıkıldıktan sonra, bölgede kullanılmayan eski otobüs durağına sığındı. Durakta yaşayamaya başlayan Şahin'in durumu, çevredeki vatandaşlar tarafından Altındağ Belediyesi'ne bildirildi. Belediye ekipleri, Şahin'i duraktan alarak belediyeye ait Yaşlılar Evi'ne yerleştirdi. Zor günler yaşadığını anlatan Şahin, "Hiç kimsem yoktu. Bir de üstüne evsiz kalınca çok zor günler geçirdim. Şimdi başımı sokacak bir evim var, arkadaşlarım var" dedi.
    'SEVGİ DOLU BİR AİLESİ OLACAK'
    Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ise çevrede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine İsmigül Şahin'e ulaştıklarını söyleyerek, "Kendisine edilen yardımları bile geri çeviren ve aldığı yardımları başkalarıyla paylaşan biri. Kendisi bundan böyle Doğantepe Mahallesi'nde bulunan Yaşlılar Evimizde yaşayacak. Bundan böyle orada sıcacık bir yuvası ve kocaman, sevgi dolu bir ailesi olacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow