hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Kuşaktan Kuşağa Sendikal Hatıralar Yarışması' başladı

    Kuşaktan Kuşağa Sendikal Hatıralar Yarışması başladı
    expand

    'Kuşaktan Kuşağa Sendikal Hatıralar Yarışması' başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- EĞİTİM-Bir-Sen tarafından bilgi ve tecrübelerin yeni sendikacı kuşaklara aktarılması amacıyla düzenlenen 'Kuşaktan Kuşağa Sendikal Hatıralar Yarışması' başladı.
    Eğitim-Bir-Sen tarafından yapılan yazılı açıklamada, 'Kuşaktan Kuşağa Sendikal Hatıralar Yarışması'nın görev süresi sona ermiş veya halen görevde bulunan bütün genel merkez, şube, temsilcilik yöneticileri, işyeri temsilcileri ile emekli olan veya halen üye olan bütün üyelere açık olduğu belirtildi. Son başvurunun 10 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
    "Son başvuru, www.ebshatirayarismasi.org adresinde yayınlanan başvuru formu üzerinden 10 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Eserlerin incelemesi, elemeleri yapacak ve ödüle layık görülen eserleri belirleyecek olan jüri tarafından yapılacak. Ödüle layık görülen eserler www.ebshatirayarismasi.org adresinden duyurulacak. Yarışma sonucunda, birincilik, ikincilik, üçüncülük dereceleri ile 'Mehmet Akif İnan Özel Ödülü' ve 'Erol Battal Özel Ödülü' verilecek. Dereceye giremeyen ancak jüri tarafından edebî, sendikal, teknik ve sanatsal açıdan amaca uygunluğu bakımından kıymetli bulunan eserler telif bedeli ödenerek yayınlanacak kitaba dâhil edilecek. Dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, düzenlenecek ödül töreniyle takdim edilecek. 'Geçmişteki emeğimiz, geleceğimizin istikametidir' diyerek, sizleri tecrübe, anı ve birikiminizle Eğitim-Bir-Sen'in kurumsal işleyişine katkıda bulunmaya, Kuşaktan Kuşağa Sendikal Hatıralar Yarışması’na katılmaya davet ediyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow