hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    35 ülkeden öğrenci, Millet Bahçesi'nde buluştu

    35 ülkeden öğrenci, Millet Bahçesinde buluştu
    expand

    35 ülkeden öğrenci, Millet Bahçesi'nde buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi, Türkiye’ye yurtdışından öğrenim görmek için gelen 35 ülkeden yaklaşık 100 öğrenciyi ağırladı.
    Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dilmer Birimi tarafından düzenlenen etkinlikte, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Musa Kazım Arıcan, Dilmer Müdürü Bünyamin Oğuz ve yabancı öğrencilerle bir araya geldi. Üreğil Millet Bahçesi’nin öğrenciler için örnek teşkil edecek bir proje olduğunu ifade eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, "Bu arkadaşlarımız okullarını bitirdiğinde hepsi kendi alanında bir yerlere gelerek, burada gördüklerini paylaşacak. Bunun için bizler de ülkemizin güzelliklerini yurt dışından gelen öğrencilerimize göstererek dünya ile paylaşımımızı artırıyoruz. Böyle güzel bir ortamda bizleri ağırlayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye de çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Başkan Köse ise, "Mamak'ta insanların nefes aldığı, mutlu olduğu yerler inşa ediyoruz. Özetle insanlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Dili, dini, milleti fark etmeksizin hizmet ediyoruz. Bugün Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’nde ülkenin dört bir noktasından ülkemize eğitim için gelen öğrenci kardeşlerimizi misafir ediyoruz" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow