hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mamak'ta yoğun dezenfekte çalışmaları sürüyor

    Mamakta yoğun dezenfekte çalışmaları sürüyor
    expand

    Mamak'ta yoğun dezenfekte çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi tarafından ilçe genelinde halka açık alanlar sağlık kriterlerine uygun solüsyonlarla salgın hastalıklara karşı dezenfekte edildi.
    Mamak Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı önlemlerini artırdı. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, camiler, parklar, taksi ve otobüs durakları, sosyal tesisler, toplantı salonları, spor salonları, polis merkezleri, alışveriş merkezleri, kamu kurumları, belediye hizmet birimleri ve halka açık alanları sağlık kriterlerine uygun solüsyonlarla, iç ve dış temizliği özel kıyafetli personel tarafından püskürtme yöntemiyle dezenfekte edildi. Alınan önlemler kapsamında ayrıca belediyenin girişleri ve her katına hizmet binasına gelen vatandaşlar ve çalışanlar için dezenfektanlar yerleştirildi. Hafta sonu tatilinde de Mamak’ta bulunan tüm okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştirecek belediye, hizmet birimlerinde de Sağlık Bakanlığı'nın bilgilendirici afişlerini yerleştirdi.
    'ÖNLEMLERİMİZ EN ÜST SEVİYEDE'
    Başkan Köse, belediye olarak salgın hastalıklara karşı tedbirleri en üst seviyede aldıklarını belirterek, "Halk sağlığı için sorumluluk bilinciyle hareket diyoruz. Ortaya çıkan durumun ve ciddiyetinin farkındayız. Salgın hastalıklara karşı önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Ancak bu noktada vatandaşlarımıza da büyük sorumluluk düşüyor. Her bir vatandaşımız Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak, günlük hayatında uyguladığı basit önlemlerle salgın hastalıkların önüne geçebilir. Belediye olarak bu konudaki çalışmalarımız devam edecek" dedi.

    FOTORĞAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow