hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taekwondo'da Dünya Şampiyonası öncesi son sınav İspanya'da

    Taekwondoda Dünya Şampiyonası öncesi son sınav İspanyada
    expand

    Taekwondo'da Dünya Şampiyonası öncesi son sınav İspanya'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA-DHA
    Milli Taekwondocular, Büyükler Dünya Şampiyonası öncesinde son sınavına İspanya'da çıkacak. 
    İspanya Açık Taekwondo Turnuvası yaklaşık 30 ülkeden 300 civarında sporcunun katılımıyla 14 Nisan Pazar günü Castellon kentinde düzenlenecek. 15-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında İngiltere'nin Manchester şehrinde gerçekleştirilecek olan Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası öncesinde milli taekwondocular son kez tatamiye çıkacaklar. Teknik Direktör Ali Şahin yönetiminde 7'şer erkek ve kadın sporcudan oluşan milli takım kafilesinde Yunus Sarı ve Zeliha Ağrıs sakatlıkları nedeniyle yer alamıyor. 
    Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yılın en önemli organizasyonu dünya şampiyonası olacak ve önümüzde 1 aylık bir süre kaldı. Sporcularımız bu önemli şampiyona öncesinde son kez kendilerini görmek adına mücadele edecekler. Aynı zamanda olimpik puanlar da toplayacaklar. Sporcularımızın İspanya'dan en iyi sonuçlarla döneceğine inanıyorum" dedi. 
    İspanya Açık Taekwondo Turnuvasında mücadele edecek sporcular şu şekilde:
    "Kadınlar: Filiz Ögel (46 kg), Rukiye Yıldırım (49 kg), Hatice Kübra İlgün (57 kg), İrem Yaman (62 kg), Nur Tatar Askari (67 kg), Nafia Kuş (73 kg), Sude Bulut (+73 kg)
    Erkekler: Deniz Dağdelen (54 kg), Kemal Külük (58 kg), Ferhat Can Kavurat (63 kg), Hakan Reçber (68 kg), Barış Dağ (74 kg), Hasan Can Lazoğlu (87 kg), Emre Kutalmış Ateşli (+87 kg)"
    (FOTOĞRAFLI)
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow