hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prof. Dr. Karpuzoğlu anısına lokma dağıtıldı

    Prof. Dr. Karpuzoğlu anısına lokma dağıtıldı
    expand

    Prof. Dr. Karpuzoğlu anısına lokma dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, geçen eylül ayında vefat eden Akdeniz Üniversitesi'nin kurucu rektörlerinden Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu için düzenlenen lokma dağıtımına katıldı.

    Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu'nun vefatı ve Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesinde düzenlenen lokma dağıtımına, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın yanı sıra, Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu'nun eşi Prof. Dr. Gülten Karpuzoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ender Terzioğlu, başhekim yardımcıları, Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile akademik ve idari personel katıldı.

    Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu'nun bilime, insanlığa ve organ nakline önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten Rektör Özkan, “Hem 3-9 Kasım Organ Nakli Haftası dolayısıyla hem de Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu hocamızın vefatı nedeniyle düzenlenen bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

    Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şahan ve üyelerinin düzenlediği organizasyonda katılımcılara lokma dağıtılarak, Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu için dua edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow