hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Satın aldıkları kırtasiye malzemelerini ilkokul öğrencilerine gönderdiler

    Satın aldıkları kırtasiye malzemelerini ilkokul öğrencilerine gönderdiler
    expand

    Satın aldıkları kırtasiye malzemelerini ilkokul öğrencilerine gönderdiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi Gülpınar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, kendi elleriyle ördükleri atkı ve bereler ile satın aldıkları kırtasiye malzemelerini, Muş merkeze bağlı Savaşçılar Köyü'nde bulunan Savaşçılar İlkokulu'na gönderdi.
    Gülpınar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri sosyal sorumluluk kapsamında önemli bir projeye daha imza attı. 100'e yakın atkı ve bere ören kadınlar, çocuklar için kitap ve kırtasiye malzemesi de satın aldı. Tüm hediyeleri özenle paketleyen Altındağlı kadınlar, kolileri Muş merkeze bağlı Savaşçılar Köyü’nde bulunan Savaşçılar İlkokulu’na gönderdi.
    'ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ'
    Gülpınar Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi Refika Esen, "Çam sakızı çoban armağanı bir şapka ördüm. Altındağlı kadınlar olarak üzerimize düşen ne varsa, yapmaya daima hazırız" dedi. Üye Zeynep Saka ise, "Burada kardeşlerimizle, ablalarımızla güzel bir iş çıkardık. Şapka, atkı gibi kışlıklar hazırladık. Herkes bir şey yaptı. Güzel oldu. Belki de çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturduk. Bir gülümseme her şeye bedel" diye konuştu.
    Altındağlı kadınları sosyal sorumluluk çalışmalarından dolayı tebrik eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da, "Gülpınar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Muş kış mevsiminin çok sert geçtiği bir ilimizdir. Savaşçılar Köyü de çoğunlukla karlarla kaplı, dağlık bir alan. Buradaki çocukların yüzünü biraz olsun güldürebildiysek, hem kendilerini hem de gönüllerini ısıtabildiysek ne mutlu bize" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow