hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ulusal Süt Konseyi, Bakan Pakdemirli'yi ziyaret etti

    Ulusal Süt Konseyi, Bakan Pakdemirliyi ziyaret etti
    expand

    Ulusal Süt Konseyi, Bakan Pakdemirli'yi ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ULUSAL Süt Konseyi (USK) Başkanı Muhittin Özder ve beraberindeki heyet Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.
    Ziyarete, Başkan Özder'in yanı sıra, Başkanvekili Tevfik Keskin ve süt sanayicilerini temsilen Konsey Yönetim Kurulu üyesi Recep Ateş katıldı. Süt sektöründeki güncel gelişmelerin değerlendirildiği ziyaret kapsamında, kalite bazlı çiğ süt fiyatlama modelinin de hayata geçirilmesinin önemini değinildi. Başkan Özder, süt sektörünün dinamik olduğunu söyleyerek, "Maliyetlerdeki ani değişiklilere, arz ve talepte oluşabilecek dalgalanmalara hızlı müdahale edilmesi gerekir. Ulusal Süt Konseyi olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu Sayın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ifade ettik. Sorunların çözüm yolları konusunda kendisi ile aynı noktada olduğumuzu görmek bizleri mutlu etti" dedi.
    Toplantıda ayrıca, süt piyasasındaki mevcut gelişmeler değerlendirildi. Geçtiğimiz ay USK tarafından açıklanan ve 1 Ocak tarihinden geçerli olan 2.80 TL, süt tavsiye fiyatının Nisan ayı sonuna kadar geçerli olduğu kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow