hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    89 yaşında 'takı tasarımı' kursunda

    89 yaşında takı tasarımı kursunda
    expand

    89 yaşında 'takı tasarımı' kursunda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA'da yaşayan 3 çocuk 6 torun sahibi Kamuran Anıl (89), Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurs'unda takı tasarımı eğitimine katıldı. Anıl, "Bu kurs sayesinde yeteneklerimi keşfetme fırsatı buldum. Gelecek dönem nakış kursu almayı düşünüyorum" dedi.
    Kamuran Anıl, iki hafta önce belediyenin açtığı kursa katılarak takı tasarımı eğitimi almaya başladı. Anlı, azmi ile diğer kursiyerleri şaşırttı. Anıl, kurstan birçok insanın faydalandığını söyleyerek, "İnsanlar zamanını yeni bilgiler öğrenerek, kendilerini geliştirerek geçiriyor. Haftanın bir günü 09.00-16.00 saatleri arasında takı tasarımı kursu alıyorum. Bu kurs sayesinde yeteneklerimi keşfetme fırsatı buldum. Gelecek dönem nakış kursu almayı düşünüyorum. Hoşgörülü ve ilgili tutumlarından dolayı kurs merkezinde bulunan eğitmenlerimize ve Yenimahalle Belediyesi’ne teşekkür ediyorum" dedi.
    Yenimahalle’de vatandaşa fayda sağlayan projelerin hayata geçirildiğini ve eğitimin her zaman ön planda tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, "İlçe sakinlerimiz boş vakitlerinde kendini geliştirsin, evlerinde kapalı kalmasın istiyoruz. Genç, yaşlı, ev hanımı, çalışan binlerce ilçe sakini bu merkezlerden faydalanıyor. Hayata geçirdiğimiz projelerin vatandaşa fayda sağlaması bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow