hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yaşar'a bir ödül de Balalılardan

    Başkan Yaşara bir ödül de Balalılardan
    expand

    Başkan Yaşar'a bir ödül de Balalılardan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA,(DHA)-BALA Ekspres Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen, "Büyük Hemşeri Buluşması ve Bala'nın En'leri" ödül töreni Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Gece de Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Bala'ya en çok destek sağlayan yerel yönetici olarak ödüle layık görüldü.
    Birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen, iş, sanat, spor, medya, bürokrasi, siyaset ve STK alanlarında 50’ye yakın başarılı ismin ödüllendirildiği geceye, Başkan Fethi Yaşar’ın yanı sıra Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, Balalı bürokratlar, STK Temsilcileri ile çok sayıda Balalı vatandaş katıldı.

    'KEŞKE HER YER BALA GİBİ BU ÜLKENİN DEĞERLERİNE BAĞLI OLSA'

    Mehteran gösterisi ve Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin gösterileriyle başlayan gecede, ödülünü Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca’dan alan Başkan Fethi Yaşar, "Balalılarla komşuluk yaptım, ticaret yaptım, mesai arkadaşlığı yaptım. Gördüğüm şu ki;Balalılar ülkesine, devletine, milletine, bayrağına ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne sadık insanlar. Balalıları çok seviyorum, sevildiğimi de biliyorum. Keşke her yer Bala gibi huzur içinde ve bu ülkenin değerlerine bağlı olsa" dedi.

    'GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR'

    Balâ Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Birol Karakılıç da Türkiye’nin sıkıntılı günlerden geçtiğini hatırlatarak, "Gün ayrışma ve çatışma günü değil. Gün ortak değerlerimiz, ortak hedeflerimiz üzerinde kenetlenme günüdür. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Bu bağlamda bu organizasyonu düzenleyerek hemşerilerimizi buluşturmak boynumuzun borcu olmuştu. Balalı dostlarımızı bir arada görmekten onur duydum, gurur duydum" diye konuştu.

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow