hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yaşar'a 'Gönül' ödülü

    Başkan Yaşara Gönül ödülü
    expand

    Başkan Yaşar'a 'Gönül' ödülü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin (TYSD) 92'nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katıldı. Başkan Yaşar, kültür ve sosyal hayata verdiği desteklerden dolayı 'Gönül' ödülüne layık görüldü.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1928'de kurulan ve sevgiyi, saygıyı, yardımı, iyiliği yıllardır gönülden paylaşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin (TYSD) 92'nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları gerçekleştirildi. Vakıfbank Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan kutlama ve ödül töreninde Başkan Yaşar da katıldı. Başkan Yaşar burada, yerel yönetimler olarak Başkent'te eğitim, kültür ve sosyal hayata verdiği desteklerden dolayı 'Gönü' ödülüne layık görüldü. Programda Başkan Yaşar'ın yanı sıra Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan'a, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan'a, İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker'e ve Gamze Cizreli'ye de 'Gönül' ödülü verildi. Ayrıca, TYSD Başkanı Dilek Bayazıt, yardımsever isimlere ve bağışçılara da plaket ve şiltlerini verdi.
    Ödülünü TYSD Başkanı Dilek Bayazıt'ın elinden alan Başkan Yaşar, "Yerel yönetimler olarak bizler de vatandaşlarımıza eğitim, sağlık, sosyal yardımlar gibi yardımlar yapıyoruz. Türk milleti bu konuda kadirşinas bir millettir. Başkasının eksiklikleriyle değil kendi yaptıklarımızla ayakta duracağız. Bugün İslam ülkelerinden farklı bir ülkemiz varsa hepimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına borçluyuz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow