hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye sıralarından Tıp Fakültesi'ne

    Belediye sıralarından Tıp Fakültesine
    expand

    Belediye sıralarından Tıp Fakültesi'ne

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)-YENİMAHALLE Belediyesi’nin Karşıyaka etüt merkezinde üniversite sınavına hazırlanıp Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Furkan Alp Varlı (19), Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bir araya geldi.

    Ziyaret kapsamında, başarı hikâyesinin Yenimahalle Belediyesi’nin açmış olduğu kurslarla başladığını dile getiren Varlı, "Bugün Tıp Fakültesini kazandıysam Yenimahalle Belediyesi'nin açmış olduğu etüt merkezleri sayesinde. Dershanede göremediğim imkânı ben burada buldum. Başkanımız Fethi Yaşar'a ve öğretmenlerimize bana verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

    Kursların tamamen ücretsiz olduğunu söyleyen Başkan Yaşar da, "Kaynak kitaplarını da sağlıyoruz. Geçen sene öğrencilerimizin yüzde 45'i iyi fakülteleri kazandı. Bu sene hedefimiz yüzde 60. Devlet okullarında eğitim alan çocuklarımızla özel okullarda okuyan çocuklarımızın eğitim şartı eşit olmadı. Alp, etüt merkezimizde sınava hazırlandı ve kazandı. İnşallah başarılı bir doktor olacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow