hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalle'de 'Santra Futbol Arena'nın açılışı gerçekleştirildi

    Yenimahallede Santra Futbol Arenanın açılışı gerçekleştirildi
    expand

    Yenimahalle'de 'Santra Futbol Arena'nın açılışı gerçekleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ın katılımıyla 'Santra Futbol Arena' düzenlenen törenle açıldı.
    Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde düzenlenen törenin açılışına, Başkan Yaşar ve ATO Başkanı Baran’ın yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, GÜDEF Başkanı Hamdi Arslan ve çok sayıda davetli katıldı. Tesis, 4-18 yaşlarındaki tüm futbol severlere, benzersiz bir futbol alemi Paris Saint-Germain'e giriş kapısını araladı.
    Tesiste eğitim alacak genç yeteneklere başarılar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'de göreve geldiğimiz günden beri sporun birleştirici gücüne inanarak spora ve sporcuya destek oluyoruz. Belediye olarak açtığımız spor tesislerinin yanı sıra ilçemizdeki amatör spor kulüplerine alan tahsis ederek çocuklarımızın daha modern şartlarda spor yapmalarına olanak sağlıyoruz" dedi.
    Kendisi de eski futbolcu olan ATO Başkanı Gürsel Baran da, "Eskiden maçlara gitmek için battaniyeleri alıp iki gün kapıda yatar, sıraya girerdik. Şimdi aynı takımlar stadın yarısını dolduramıyor. Yöneticilerimizden başlayarak insanlarımızı futboldan soğuttuk. İşte bugün, bu tesis inşallah futbolu tekrar sevdirmek adına faydalı olur diye düşünüyorum. Bu tesisleri çok önemli buluyorum. Sayılarını Allah arttırsın" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow