hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalle'de tüm etkinlikler iptal edildi

    Yenimahallede tüm etkinlikler iptal edildi
    expand

    Yenimahalle'de tüm etkinlikler iptal edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, koronavirüs nedeniyle belediye bünyesinde gerçekleştirilen eğitim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri iptal edildi.
    Yenimahalle Belediyesi, koronavirüs nedeniyle yeni tedbirler almaya devam ediyor. Bu doğrultuda, belediye bünyesindeki spor merkezleri, yüzme havuzları, YENİMEK Kurs Merkezleri, kütüphaneler, Eğitime Destek Merkezleri, anaokulları, İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezleri, Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, Spor Akademisi Kursları gibi tüm eğitim merkezleri ve kültür sanat etkinlikleri ikinci bir duyuruya kadar kapatıldı. Bu süreçte de bu merkezlerdeki sterilazasyon çalışmaları devam edecek.
    Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu süreçte devletin aldığı tedbirlere ek olarak biz yerel yöneticiler de toplu kurs, eğitim ve programlarını iptal ediyoruz. Vatandaşlarımız arasında salgının yayılmasını engellemek amacıyla Yenimahalle Belediyesi olarak her şey normale dönene kadar gerekli önlemleri alarak vatandaşlarımıza yardımcı olacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow