hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalle'den 11'inci galibiyet

    Yenimahalleden 11inci galibiyet
    expand

    Yenimahalle'den 11'inci galibiyet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- HENTBOL Türkiye Kupası'nda final yolunda ilerleyen Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü (SK), Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 15'inci haftasında Pazarspor Kulübü'nü 47-29 yenerek, 11'inci galibiyetini almayı başardı.
    Mehmet Akif Pirim Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Yenimahalle Belediyesi SK, hızlı hücum ve etkili oyun taktiği ile Pazarspor maçını farkla kazandı. Deplasmanda karşılaştığı Pazarspor'a adeta hentbol dersi veren altın kanatlı melekler sahaya, Ceylan, Fatma, Edanur, Bilgenur, Olga, Anastasia ve kalede Selen yedisi ile çıktı. Ceylan ve İlayda ikilisinin üst üste attığı goller ve etkili oyunu ile devreyi 24-11 önde kapatan Yenimahalle'nin melekleri, hentbol severlere bol gollü bir karşılaşma izleterek, heyecan dolu dakikalar yaşattı. Mesut Erdoğan ve Mustafa Kankaya ikilisinin yönettiği karşılaşmada Yenimahalle Belediyesi'ne galibiyeti getiren goller, Ceylan (9), İlayda (8), Bilgenur (7), Edanur, Gülcan ve Gülsüm (6), Olga (3), Sabiha ve Anastasia (1) gol ile geldi.
    Süper Ligde 11'inci galibiyetini alarak yoluna emin adımlarla devam eden Yenimahalle Belediyesi SK, 4 Mart tarihinde deplasmanda karşılaşacağı Yalıkavak Spor Kulübü Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesi öncesi moral depoladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow