hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalleli çocuklar okuma etkinliğinde buluştu

    Yenimahalleli çocuklar okuma etkinliğinde buluştu
    expand

    Yenimahalleli çocuklar okuma etkinliğinde buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar, Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'nde okuma etkinliğinde buluştu.
    İstanbul'dan gelen 8 liseli genç, Yenimahalle Fatih İlkokulu 2'nci sınıf öğrencileriyle çocuk müzesinde bir araya geldi. Gençlerin yazdığı farklı temalardaki hikâyelerin okunduğu programda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar da, Yenimahalleli çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.
    Aralarında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın torunu Fethi Can Yaşar'ın da bulunduğu 8 lise öğrencisi, kendi yazdıkları hikâyeleri öğrencilere okudu. Toplam 45 öğrencinin katıldığı kitap okuma etkinliğinde, genç yazarların kaleminden çıkan 'Toplumsal cinsiyet, engellilere hoşgörü, etkili iletişim, teknolojinin kullanımı, çevre bilinci ve dengeli beslenme' temalı 8 ayrı hikâye yine onların sesinden öğrencilere aktarıldı. Karşılıklı söyleşilerin yapıldığı, şarkıların söylendiği, oyunların oynandığı etkinlikte, çocuklara hikâye kitapları ve satranç takımından oluşan bayram hediyeleri verildi. Tüm çocukların doyasıya eğlendiği 23 Nisan programı Etkinlik Atölyesi'nde hep bir ağızdan söylenen 23 Nisan şarkısı ve pasta kesimi ile son buldu.
    Programın ardından Başkan Yaşar'ı makamında ziyaret eden liseli gençler, böylesine bir organizasyona dâhil olmaktan duydukları heyecanı paylaşarak Başkan Yaşar'a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow