hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    YENİMEK kursiyerleri, estetisyen Özden Kale buluştu

    YENİMEK kursiyerleri, estetisyen Özden Kale buluştu
    expand

    YENİMEK kursiyerleri, estetisyen Özden Kale buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları kapsamında cilt bakım kurslarında eğitim gören 250'ye yakın kursiyeri, Estetisyen Özden Kale ile buluşturdu. 
    Bu kapsamda kişiye özel cilt bakım uygulamaları, HydraFacial uygulaması, epilasyon türleri, kaş ve kirpik bakımı, aroma terapi, BB Glow uygulaması ve makyaj uygulama teknikleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Karşılıklı soru cevaplarla yapılan derste, Estetisyen Özden Kale tarafından evlerdeki malzemelerle yapılabilecek pratik ev yapımı maskeler konusunda kursiyerleri bilgilendirdi. Kale, cilt bakımında önceliğin iyi bir temizlik aşamasından geçtiğini kaydederek, "Cilt tiplerine göre yüzün her bölgesi için kullanılması gereken tonik, peeling, maske, gece ve gündüz kremleri gibi ürünler olmasının yanında çok para harcamadan buzdolabındaki malzemelerle de cildimizin ihtiyacı olan protein ve vitamin desteğini sağlayarak sağlıklı ve parlak ciltlere sahip olabiliriz" dedi.
    BUZDOLABINDAN GELEN GÜZELLİK
    Özden Kale, tüm vatandaşlara parlak ve temiz bir cilt için yoğurt-bal-limon maskesi, kuru ciltleri nemlendirmek için çilek maskesi, yağlı ciltleri siyah noktadan arındırmak için yoğurt-limon maskesi, çiller için keten tohumu maskesi, porselen gibi bir cilt isteyenler için kil maskesi, kırışıklıklara elveda demek için yaş maya maskesi, sivilcelere son vermek için ise pirinç unu maskesi tavsiyesinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow