hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1023 öğrenciden Mehmetçiğe 'selam'

    1023 öğrenciden Mehmetçiğe selam
    expand

    1023 öğrenciden Mehmetçiğe 'selam'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Kepez ilçesinde ilkokul öğrencileri, Suriye sınırındaki harekata katılan Mehmetçiğe destek vermek amacıyla okul bahçesinde bedenleriyle Türk bayrağı oluşturup, 'Barış Pınarı' yazdı.
    Kepez'deki İbrahim Doğaner İlkokulu'nun 1023 öğrenci ve 50 öğretmeni, Suriye sınırındaki Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek amaçlı bir gösteri hazırladı. Öğrenciler, okul bahçesinde bedenleriyle Türk bayrağı oluşturup 'Barış Pınarı' yazdı. Bir uçak maketinin de yer aldığı gösteride, bir grup öğrenci de Türk bayrağı açtı. Gösterinin drone ile videosu da çekildi. Okula ait sosyal medya hesabında paylaşılan videoda, Knock Out grubunun 'Mehmetçik Marşı' da fon müziği olarak kullanıldı. Kısa sürede büyük beğeni toplayan paylaşımda, "Bizler kalemlerimizle, dualarımızla, sizler yüreğinizle, bileğinizle. Birlikte yaşayacağız, birlikte var olacağız, ülkemizi birlikte koruyacağız" ifadeleri yer aldı.
    Okul Müdürü Mehmet Akay, okuldaki tüm öğrenci ve öğretmenlerin, Suriye sınırında terör örgütlerine yönelik harekata katılan Mehmetçiğe destek olmak ve selam göndermek için bu etkinliği düzenlediğini söyledi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow