hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında yol kapatılacak

    3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında yol kapatılacak
    expand

    3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında yol kapatılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Falez kavşağı ile Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişi arasında kalan kısmın batı aksı ile Atatürk Parkı girişi arasında kalan kısmın güney aksı 31 Ağustos Pazartesi günü 2 ay sürecek çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak.
    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında Tarık Akıltopu Caddesi'nin Falez Kavşağı ile Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişi arasında kalan kısmının batı aksı ve Konyaaltı Caddesi'nin Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişiyle Piri Reis Caddesi (Atatürk Parkı girişi) arasında kalan kısmının güney aksı 31 Ağustos Pazartesi tarihinde 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.
    Belirtilen kısmı kullanarak Yat Limanı ve Cumhuriyet Meydanı istikametine gidecek olan araçlar Falez Kavşağı - 100. Yıl Bulvarı - Piri Reis Caddesi'ni kullanarak Konyaaltı Caddesi'ne ulaşabilecek. Konyaaltı Caddesi'nden ve Sahil Antalya Yaşam Parkı Varyant girişinden Falez kavşağına gidiş kolu olan kuzey aks araç trafiğine açık olacak. Vatandaşların mağdur olmaması ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından yönlendirme levhalarını dikkate almaları ve alternatif güzergahları kullanmaları istendi. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow