hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    30 Ağustos coşkusu Düden Şelalesi'ne taşındı

    30 Ağustos coşkusu Düden Şelalesine taşındı
    expand

    30 Ağustos coşkusu Düden Şelalesi'ne taşındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- 30 AĞUSTOS Zafer Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanına taşıyan Antalya Büyükşehir Belediyesi Düden Şelalesi'nde de ziyaretçilere hoş bir sürpriz yaptı. Şelale'nin girişi Türk bayraklarıyla donatılırken, gün boyu çalan marşlar hem Antalyalılara hem de şelaleyi ziyarete gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere coşkulu anlar yaşattı. 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANSET tarafından işletilen Düden Şelalesi Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümünde Türk bayraklarıyla donatıldı. Hafta sonu olması dolayısıyla yoğunluğun yaşandığı Düden Şelalesi'nde ziyaretçiler 30 Ağustos coşkusunu yaşadı. 
    MARŞLAR EŞLİĞİNDE ŞELALE KEYFİ
    Marşlar eşliğinde Türk bayraklarla donatılan kapıdan şelaleye giriş yapan Antalyalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistler de bu hoş sürpriz karşısında beğenilerini dile getirdi. Vatandaşlar 30 Ağustos'un Türk milleti için büyük bir zafer olduğunu dile getirerek, bu anlamlı günü unutmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Gün boyu çalan marşlar eşliğinde Düden Şelalesi'nin eşsiz güzelliğini keşfe çıkan ziyaretçiler unutulmaz bir gün yaşadı.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow