hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AESOB'dan eğitim işbirliği protokolü

    AESOBdan eğitim işbirliği protokolü
    expand

    AESOB'dan eğitim işbirliği protokolü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.
    AESOB'un gerçekleştirdiği eğitim işbirliği protokolleri AÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile devam etti. Esnaf ve sanatkarların eğitimi ve geliştirilmesi amacıyla AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gülmez ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Özekicioğlu'nun katılımıyla eğitim protokolü imzalandı. Düzenlenen protokol kapsamında kişisel ve kurumsal gelişim eğitimleri, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin verilmesi planlanıyor.
    AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Senenin başında 2019 yılını eğitim yılı olarak ilan etmiştik. Eğitim faaliyetleri, AESOB olarak her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Esnaf ve sanatkarlar olarak bizler, kent ekonomisinde aktif bir rol üstleniyoruz. Dolayısıyla hem kent ekonomisinden ve turizm pastasından hak ettiğimiz payı alabilmek hem de kendimizi yarınlara hazırlamak amacıyla gerekli eğitimleri almalı ve kendimizi geleceğe hazırlamalıyız. İçinde bulunduğumuz teknoloji ve internet çağına ayak uydurmak, gelişen popüler akımlardan haberdar olmak amacıyla bilgilerimizi tazelemeliyiz" dedi.
    Esnaf ve sanatkarlara, eğitim ve sağlık gibi temel alanlarda gerçekleştirdikleri işbirliği protokolleriyle destek olmayı amaçladıklarını aktaran Adlıhan Dere, "Protokol kapsamında esnaf ve sanatkarlarımıza çeşitli eğitimler vermeyi amaçlıyoruz. İnanıyorum ki esnaf ve sanatkarlarımız, algı ve imaj yönetimi, iletişim becerileri, müşteri memnuniyeti ve personel motivasyonu, stres yönetimi, satış teknikleri, kurumsal davranış kuralları, satış ve pazarlama teknikleri, iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok alanda alacakları eğitimlerle hem kendilerini geliştirerek yarınlara hazır olacaklar hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunacaklar" diye konuştu.
    Daha önce çeşitli sağlık kuruluşlarıyla da protokoller imzaladıklarına işaret eden Başkan Dere,
    "Burada amaç, esnaf ve sanatkarlarımız ve yakınlarının sağlık ve eğitim alanlarında indirimli olarak hizmet almaları. Tüm işbirliği protokollerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow