hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AKHUMER, THK Antalya Şubesi'ni ziyaret etti

    AKHUMER, THK Antalya Şubesini ziyaret etti
    expand

    AKHUMER, THK Antalya Şubesi'ni ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Havacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKHUMER) Müdürü Doç. Dr. Halil Özekicioğlu, müdür yardımcıları Dr. Fulya Almaz, Hüseyin Topuz, Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanı Süleyman Girgin ve şube yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
    Ziyarette THK ve Akdeniz Üniversitesi'nin köklü ve deneyimli geçmişine değinilerek, bu iki kurumun şimdiye kadar yaptığı iş birlikleri ve bundan sonrası için yapılacak eğitim konuları değerlendirildi.
    AKHUMER Müdürü Doç. Dr. Halil Özekicioğlu, THK gibi köklü bir kurumla iş birliklerini artırmak istediklerini belirterek, 2021 Eylül-Ekim aylarında Antalya'da düzenlenmesi planlanan Uluslararası Havacılık Festivalinde, AKHUMER olarak yer almak istediklerini ifade etti. İHA(İnsansız Hava Aracı) eğitimcileri ve kursiyeri ile İHA yarışlarına katılabileceklerini söyleyen Doç. Dr. Özekicoğlu, böyle bir festivalde Akdeniz Üniversitesi'ne yer verilmesinin önemli bir jest olduğunu belirterek, festivale üniversite ve merkez olarak önemli katkılarda bulunacaklarını dile getirdi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Girgin de AKHUMER yönetimine THK Şeref Rozetini takarak üyelik formunu takdim etti. Görüşmenin sonunda Süleyman Girgin ve şube ekibiyle beraber eğitim salonları gezilerek, model uçak atölyesi incelendi. Ayrıca pandemi süreci bitince Akdeniz Üniversitesi kampüsünde model uçak eğitimi verilmesi kararlaştırıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow