hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akseki'de arızaya geçit yok

    Aksekide arızaya geçit yok
    expand

    Akseki'de arızaya geçit yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Akseki'de arızalara geçit vermiyor. Taşlıca Mahallesi'ndeki kanalizasyon arızası ve Boğaz Mahallesi'ndeki içme suyu arızası hızlı bir şekilde giderilerek vatandaşların mağdur olması önlendi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki ASAT Şube ekipleri, altyapı hatlarında rutin bakım ve kontrolleri yerine getirirken ortaya çıkan arızalara da en kısa zamanda müdahale ederek sorunları gideriyor. Son olarak Akseki'nin Taşlıca Mahallesi'ndeki kanalizasyon arızası ve Boğaz Mahallesi'ndeki içme suyu arızası onarım ekiplerinin çalışmaları ile hızlı bir şekilde giderildi.

    ARIZALI BORU DEĞİŞTİRİLDİ

    Taşlıca Mahallesi'nde arızalı olduğu tespit edilen ve 2 metre derinde bulunan 200'lük kanalizasyon hattındaki arıza giderilirken 4 metre uzunluğunda boru değiştirildi. Boğaz Mahallesi'nde içme suyu hattında oluşan ve yüzeyde belirti vermeyerek faleze akan su kaçağının tespiti fiziki kaçak arama ekibi tarafından yapıldı. Yeri belirlenen arıza kısa zaman içinde tamir edilerek sorun tamamen giderildi.

    ALAÇEŞME'DE ARIZA GİDERİLDİ

    ASAT ekipleri Akseki Alaçeşme'de de dağ tarafından su getiren ana isale hattında meydana gelen arızayı giderdi. ASAT Genel Müdürlüğü Akseki Şubesi onarım ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma ile arıza kısa sürede giderildi ve hatta su verilerek yeniden hizmete açıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow