hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya toplu ulaşım araçları denetlendi

    Alanya toplu ulaşım araçları denetlendi
    expand

    Alanya toplu ulaşım araçları denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da turizm sezonunun başlamasıyla birlikte toplu ulaşım araçlarında denetim yaptı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya zabıta ekipleri ile Alanya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri işbirliği ile Alanya'nın muhtelif noktalarında denetimler yapıldı. Özel Halk Otobüsleri, denetim noktalarında durdurularak, çalışma belgeleri, genel evraklar, sürücülerin kılık kıyafetleri, araç içi limalar ve müşteri memnuniyeti bakımından denetlendi. Denetimde evrakları eksik olanlara, araçlarında trafiğe aykırı fazlalıklar bulunanlara ve kılık kıyafeti düzgün olmayanlara uyarı ve yasal cezalar verildi.

    Denetimlerden memnun kalan Alanyalılar, “Alanya'da yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin de gelmesiyle toplu ulaşım araçları insanların en çok tercih ettiği ulaşım biçimi. Bu işi yapan kişilerin ve araçların düzenli olarak denetlenmesi, hem güvenli ulaşım hem de disiplini sağlayacaktır. Bu çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz-" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow