hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    21 mezarlığa 58 bin çiçek

    21 mezarlığa 58 bin çiçek
    expand

    21 mezarlığa 58 bin çiçek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu yıl da sürdürdü. 21 mezarlıkta, 58 bin çiçek fidesi vatandaşlara dağıtıldı.
    Alanya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayram öncesi mezarlıklara dikilmek üzere çiçek dağıtımına bu bayramda da devam etti. Covid-19 (koronavirüs) salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak çiçek dağıtımı yapılırken, vatandaşların ateşleri de ölçüldü. Vatandaşlara mezarlıklarda kullanılmak Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 19 türde 58 bin çiçek fidesinin yanı sıra maske, eldiven ve gül kolonyası da ikram edildi.
    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de mezarlık ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlara çiçek dağıtan Başkan Yücel ardından Alanya Müftüsü İhsan İlhan, Alanya İlçe Müftülüğü'ne bağlı cami imam hatipleri ve Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar'la birlikte kimsesizler mezarlığında sahipsiz mezarlara çiçek dikti. Başkan Yücel, daha sonra Alanya Garnizon Şehitliği'nde dua etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow