hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 uyuşturucu tacirine ceza yağdı

    3 uyuşturucu tacirine ceza yağdı
    expand

    3 uyuşturucu tacirine ceza yağdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu ticaretinden tutuklu yargılanan 3 kişiye, toplam 30 yıl hapis cezası ve 61 bin 660 TL adli para cezası verildi.
    Alanya’da İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 19 Mayıs 2019 tarihinde Gaziantep’ten Alanya’ya uyuşturucu getirileceği ihbarını aldı. Uygulama noktasında Gaziantep’ten gelen bir otobüsü durduran ekipler, 'Memati' lakaplı Uğur Arslan’ın üzerinde ve çantasında yapılan aramada, kıyafetler arasında gizlenmiş sentetik kannobiod, metamfetamin ve MDMA içeren uyuşturucu ele geçirdi. Şüpheli Uğur Arslan’ın Gaziantep’ten getirdiği uyuşturucuları, satması için Doğukan Şeli ve R.D.’ye verdiğinin tespit edilmesi üzerine 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli tutuklandı.
    Önceki gün Alanya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına 3 tutuklu sanık ve avukatları hazır bulundu. Haklarındaki suçlamaları reddeden sanıklar, tahliye ve beraat talebinde bulundu. Mahkeme tutuklu sanık Doğukan Şeli'ye 10 yıl ve 20 bin lira, Uğur Arslan'a 12 yıl ve 25 bin lira ile yaşı küçük R.D.'ye 8 yıl hapis ve 16 bin 660 lira para cezası verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow