hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alacak anlaşmazlığında bıçaklandı

    Alacak anlaşmazlığında bıçaklandı
    expand

    Alacak anlaşmazlığında bıçaklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceren ŞAHİN/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde alacak anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada K.C. sırtından bıçaklandı. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. 
    Olay dün saat 15.00 sıralarında Güllepınarı Mahallesi Sahire Tüzün Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelde meydana geldi. Alacak-anlaşmazlığı yüzünden iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.K., K.C.'yi sırtından bıçakladı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken olayı gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.
    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler S.K. ile Y.K. ve N.K.'yi adreslerinde gözaltına aldı. Şüpheliler bugün karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden N.K. savcılık talimatıyla serbest kalırken, Y.K. adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı. S.K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow