hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya Belediye Meclisi, 3 ay aradan sonra toplandı

    Alanya Belediye Meclisi, 3 ay aradan sonra toplandı
    expand

    Alanya Belediye Meclisi, 3 ay aradan sonra toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KÜRESEL çaptaki Covid-19 salgını nedeniyle 3 aydır toplanmayan Alanya Belediye Meclisi, dün yeniden toplandı. Sosyal mesafe kurallarının gözetildiği oturum, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 3 ay sonra gerçekleşen oturuma tüm üyeler eksiksiz katıldı.

    Alanya Belediyesi aylık olağan meclis oturumları, küresel çapta etki gösteren Covid-19 salgını nedeniyle verilen 3 aylık aranın ardından dün yeniden toplandı. Alanya Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen oturuma Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. 3 ay aranın ardından gerçekleşen oturuma, tüm partilerin üyeleri eksiksiz katılırken, oturma düzeninde sosyal mesafe kuralları uygulandı.

    Parti grup sözcülerinin ardından meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, salgın nedeniyle verilen aranın ardından yeniden bir araya geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Türk milletinin ve devletinin salgın boyunca gösterdiği iradenin tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini belirten Başkan Yücel, “Devletimizin ve milletimizin kararlılığı ve iradesiyle kısa sürede başarı ile çıktığımız bu süreç bir kez daha bizlere gösterdi ki, Türk milleti olarak zor günlerde birlik ve beraberliği sağladığımız sürece aşamayacağımız sorun yok" dedi.

    Grup sözcülerinin değerlendirmelerinin ardından Başkan Yücel'in geride kalan bir yıllık faaliyet dönemi oylamaya sunuldu. Faaliyet raporu İYİ Parti'nin çekimser oylarına karşılık, CHP, AK Parti ve MHP'nin kabul oyları ile oy çokluğu alarak geçti. Ardından encümen ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow