hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya Belediyesi bayramda 3528 ton atık topladı

    Alanya Belediyesi bayramda 3528 ton atık topladı
    expand

    Alanya Belediyesi bayramda 3528 ton atık topladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geride kalan 4 günlük Kurban Bayramı'nda yoğun mesaiyle çalışmalarına devam etti. Bayram boyunca ekipler 3528 ton atık topladı.
    Alanya Belediyesi 4 günlük Kurban Bayramı süresince tüm birimleriyle çalışmaya devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 4 gün boyunca hem kentin genel temizliği görevini sürdürüp, hem de kurban atıklarının toplanması konusunda yoğun mesai harcadı. 4 gün boyunca kentin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler, toplamda 3528 ton evsel ve kurban atığı topladı.
    455 PERSONEL BAYRAM BOYUNCA TAM MESAİ YAPTI
    Kentin genel temizliği için bayram boyunca Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 31 çöp aracı, kamyon, traktör ve kamyonet kurban kesim noktalarında hizmet verirken, 89 araç da şehrin muhtelif yerlerinde çöp ve atık toplama hizmeti verdi. Toplamda 120 araç, 455 personelle temizlik hizmeti şehrin her noktasında aksamadan devam etti.
    KESİM VE SATIŞ YERLERİNDE TEMİZLİK VE DEZENFEKTE HİZMETİ VERİLDİ
    Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurbanlık satış ve kurban kesim yerlerinde dezenfekte çalışmaları da yürüttü. Kurbanlık satış ve kesim alanları bayram öncesi ve sonrasında yıkanıp, sıkça dezenfekte edildi. Ayrıca konteyner yıkama aracı ile de çöp konteynerlerinin yıkanarak dezenfekte çalışmalarına devam edildi.
    'SAĞLIKLI VE TEMİZ BİR BAYRAM GEÇİRDİK'
    Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, "Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in talimatları doğrultusunda kentimizde hijyen konusunda bir aksaklık yaşanmaması adına yoğun bir çaba gösterdik. Temiz bir çevrede sağlıklı bir bayram geçirebilmek için elimizden geleni yaptık. 4 gün boyunca yoğun mesai harcayan, özenle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız çevreyi kirletmeyelim, kirletenleri de uyaralım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow