hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya Belediyesi YÖREX'te

    Alanya Belediyesi YÖREXte
    expand

    Alanya Belediyesi YÖREX'te

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi ipek ve muz lifi projeleriyle bu yıl 10. kez düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katıldı.
    'Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla Türkiye'nin yöresel ürünlerinin tanıtılması ve daha geniş pazarlarda yer bulabilmesi amacıyla düzenlenen ve üretildiği, yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, yöresel el sanatları ve sanayi ürünlerinin sergilendiği YÖREX, ANFAŞ Fuar Merkezi'nde 10'uncu kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Alanya Belediyesi de ipek ve muz lifi projeleriyle fuardaki yerini aldı.
    MUZ LİFİ VE İPEK ÜRÜNLERİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
    Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan YÖREX, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla açıldı. Alanya Belediyesi'nin muz lifi ve ipek projesiyle katıldığı fuarda Alanya Belediyesi'ni Başkan Yardımcısı Ali Yenialp temsil etti. Muz lifi ve ipek ürünlerin sergilendiği stant ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
    Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, "Anadolu'nun her köşesinden ürünlerin ve üreticilerin buluştuğu Yöresel Ürünler Fuarı'na, Alanya Belediyesi'nin yürüttüğü Dut Ağacından Dokuma Tezgâhına- Alanya İpek ve Muzdan Sanata Hayalden Tasarıma- Alanya Muz Lifi projeleriyle katıldık. Projemize ait ürünlerin sergilendiği ve tanıtımının yapıldığı standımız ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. İlgilerinden dolayı bütün ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
    Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde yer alan ve 23- 27 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan YÖREX Fuarı ziyaretçilerini yerli malı ürünler ve üreticilerle bir araya getirmeye devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow