hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

    Alanyada bıçaklı kavga: 1 yaralı
    expand

    Alanya'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Hasan B.B.'yi bıçakla yaralayan Ayhan V., polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.
    Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi Badik Sokak'taki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen Hasan B.B. ile Ayhan V. arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Hasan B.B., göğüs kısmından yaralandı.
    Ayhan V. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralı Hasan B.B.'yi ambulansla özel bir hastaneye götürdü. Burada tedaviye alınan Hasan B.B.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
    Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Ayhan V. ve kavgaya karıştığı belirlenen A.C.S.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.C.S. adli kontrolle serbest kalırken, Ayhan V. ise sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow