hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da kurban kesim yerleri belli oldu

    Alanyada kurban kesim yerleri belli oldu
    expand

    Alanya'da kurban kesim yerleri belli oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların hijyenik ve İslami kurallara uygun şekilde ibadetlerini yerine getirebilmesi adına 4 ayrı noktada kurban kesim yeri oluşturdu.

    Alanya Belediyesi Kurban Bayramı öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Alanya'da vatandaşların kurban ibadetlerini güvenle ve sağlıkla yerine getirebilmesi adına 4 ayrı noktada kurban kesim noktası oluşturuldu. Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl ilk defa randevu sistemi uygulanacak kesim işlemleri için, dileyen vatandaşlar 22-28 Temmuz tarihlerinde mesai saatleri arasında 444 82 07 numaralı Çözüm Masası ekiplerinden ya da www.alanya.bel.tr adresinden randevu formunu doldurarak kesilecek hayvanları için ücretsiz randevu oluşturabilecek. Randevusuz kesimin yapılamayacağından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mutlaka randevu almaları gerektiği belirtildi. Oluşan randevu listelerinin bayramdan 1 gün önce Kaymakamlık himayesinde kurulan Kurban Kesim Komisyonuna iletileceği kaydedildi.

    Alanya Belediyesi'nin ücretsiz kesim hizmeti vereceği noktalar ise Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Mahmutlar Şantiyesi ve Payallar Hizmet Binası olarak belirlendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow