hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da motosiklet sürücüleri denetlendi

    Alanyada motosiklet sürücüleri denetlendi
    expand

    Alanya'da motosiklet sürücüleri denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis motosiklet denetimi yaptı. Denetimlerde motosiklet sürücülerine kask takmaları konusunda uyarılarda bulunan ekipler, motosiklet kullanırken sürücülerin uyması gereken kuralları içeren el broşürü dağıttı.
    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, artan trafik kazalarından dolayı ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Polis ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik ilçe merkezinde denetim gerçekleştirirken, motosiklet sürücüleri de bilgilendirildi. Özellikle motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin ve yolcularının trafik güvenliğini arttırmak, yaya geçitleri, kaldırım ve trafiğe kapalı sokak ve caddelerde motorlu bisiklet ve motosiklet kullanımının önüne geçmeyi amaçlayan ekipler, ayrıca bilgilendirici broşürler dağıttı.
    Sürücülere 'Trafikte saygı' başlıklı motosiklet kullanırken, sürücülerin uyması gereken kuralları içeren el broşürü dağıtan ekipler, ayrıca sürücüleri sözlü olarak da uyardı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü sürücülere öncelikli olarak kendi can güvenliklerinin ve yayaların can güvenliğinin sağlanması için trafik kurallarının önemi ve bu kurallara uymaları hususunu hatırlatırken, bu denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow