hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da polisten kaçak tütün operasyonu

    Alanyada polisten kaçak tütün operasyonu
    expand

    Alanya'da polisten kaçak tütün operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde uygulama noktasında polis ekipleri şüphe üzerine durdukları kamyonette kaçak tütünle doldurulmuş 1 milyon 110 bin adet makaron ele geçirirken, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, ilçeye İstanbul plakalı bir kamyonetle yüklü miktarda kaçak tütün getireceği bilgisini aldı. Alınan bilgi üzerine polis ekipleri, ilçeye giriş yapan bir kamyoneti takip ettikten sonra Tosmur Mahallesi Alantur mevkiinde saat 04.00 civarında uygulama noktasında durdurdu. Kamyonette yapılan aramada koliler halinde kaçak tütünle doldurulmuş 1 milyon 110 bin adet makaron ele geçirdi. Makaronlara el konulurken, olayla ilgili S.A. gözaltına alındı.
    Şüpheli S.A., hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Kanunu'na muhalefet etmek suçları nedeniyle işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow