hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da yılbaşı gecesi de denetim sürdü

    Alanyada yılbaşı gecesi de denetim sürdü
    expand

    Alanya'da yılbaşı gecesi de denetim sürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- TÜM Türkiye'de olduğu gibi Antalya'nın Alanya ilçesinde de yılbaşı gecesi saat 21.00'den sonra sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Kaymakam Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kısıtlamada görevi başındaki polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin ziyaretine giderek yeni yıllarını kutladı.
    Yılbaşı gecesi tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya'da da sıkı denetim uygulandı. Saat 21.00 itibarıyla sokağa çıkma kısıtlaması başlarken, polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sürdürdü. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkemezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, yılbaşı gecesi çalışan kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.
    YÜCEL: HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ
    Başkan Adem Murat Yücel, sağlık ekiplerinin gösterdiği özverili çalışmaları takdir ederken 2021 yılının daha mutlu ve sağlıklı bir yıl olmasını diledi. Başkan Yücel, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle her zaman en ön safta yer aldınız. Bizleri yaşatmak için kendi yaşamlarınızdan vazgeçtiniz. Her birinizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
    ÜRKMEZER: KOLLUK KUVVETLERİMİZİN YENİ YILINI KUTLADIK
    Kaymakam Fatih Ürkmezer, hem emniyet hem de jandarma bölgelerini ziyaret ederek görevi başındaki ekiplerin yeni yıllarını kutladıklarını söyledi. Kaymakam Ürkmezer, “Görevi başındaki emniyet, jandarma, sahil güvenlik, itfaiye, zabıta ekiplerimizin ve sağlık çalışanlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2020 herkes için zor bir yıl oldu. Alanya da bu süreçten hem sağlık hem turizm anlamında olumsuz etkilendi. 2021 yılı umarım bu yıldan çok daha iyi ve sağlıklı olur. İnşallah aşı çalışmalarıyla beraber bütün dünya bu salgından kurtulur. Bizler de bu akşam hem emniyet hem de jandarma bölgesindeki uygulama görevi yapan ekiplerimizi ziyaret ettik. Karada ve denizde vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yılbaşını geçirmeleri için çalışıyorlar. Bütün ekiplerimize teşekkür ediyor, mutlu bir yıl diliyorum" diye konuştu.
    Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel, kolluk kuvvetlerine hediyeler vererek görevlerinde başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow