hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanyaspor galibiyeti son dakikada kaçırdı

    Alanyaspor galibiyeti son dakikada kaçırdı
    expand

    Alanyaspor galibiyeti son dakikada kaçırdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- AYTEMİZ Alanyaspor deplasmanda karşılaştığı Göztepe ile 3-3 berabere kaldı. Alanyaspor, rakibinin son dakika golüyle galibiyeti kaçıran taraf oldu.

    Süper Lig'in 29'uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maç son anlarına kadar çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Alanyaspor'dan Efecan ve Cisse'nin yıldızlaştığı maç 3-3 tamamlandı. Alanyaspor'un gollerini 4'üncü dakikada Efecan, 45+3 ve 64'üncü dakikalarda Cisse atarken, Göztepe'nin golleri ise 11'inci dakikada Serdar, 49'uncu dakikada Alpaslan ve 90'ıncı dakikada Napoleoni'den geldi. Alanyaspor bu sonuçla 45 puanla 7'nci sıraya yerleşti.

    Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, keyifli bir maç izlettirdiklerini söyledi. Göztepe deplasmanında 2 puan kaybettiklerini belirten Bulut, "İzleyenler açısından güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Güzel oldu, 6 gol oldu. Bu maçı kazanmak istiyorduk. 2 puan kaybettik, yeteri kadar gol pozisyonları vardı, değerlendiremedik. 3 kez öne geçtik, rakibimiz eşitledi. Bunun olmaması gerekirdi. Bizim gibi takıma yakışmadı. Çok gol yiyen takım değiliz, hata yapan takım da değiliz. Hata yaptık ve 3 gol yedik. Bu maçı analiz edip değerlendireceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow