hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanyaspor'un stadında yoğun çalışma

    Alanyasporun stadında yoğun çalışma
    expand

    Alanyaspor'un stadında yoğun çalışma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- AYTEMİZ Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda UEFA kriterlerinin bir an önce tamamlanması için talimat veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür etti. 
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA'dan geçen ay gelen bir heyet tarafından Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda yapılan incelemeler sonucu tespit edilen eksiklerin giderilmesi sonucu Alanya Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç, Alanya Belediyesi ve Alanyaspor Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Bahçeşehir Okulları Stadyumu Müdürü Münir Kaba, UEFA kriterlerinin yerine getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaları inceledi. 
    STATTA YOĞUN ÇALIŞMA
    Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç, saha aydınlatma sistemi, acil durum aydınlatma sistemi, seyirci ilk yardım odaları, VIP koltukları ve ağırlama alanı, medya çalışma alanları, yayıncı kuruluş çalışma alanları, flaş röportaj konumları, naklen yayın araç park alanı, engelliler tuvaletiyle bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 
    Eksikliklerin bir an önce giderilmesi için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun talimatlarıyla yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Gömeç, "Başta Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel olmak üzere Alanya Belediyesi ve Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Nazmi Yüksel ile Alanya Belediyesi Spor Müdürü Sayın Levent Uğur ve ekibine kulübüm adına teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow