hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aranan şüpheliyi polis yakaladı

    Aranan şüpheliyi polis yakaladı
    expand

    Aranan şüpheliyi polis yakaladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 'suç işlemek amaçlı örgüt kurmak' ve 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 ay hapis cezası bulunan A.Y. (40) polis tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'suç işlemek amaçlı örgüt kurmak' ve 'uyuşturucu madde ticareti' suçlarından aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 ay hapis cezası bulunan A.Y.'nin Alanya'da olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucu şüpheli A.Y.'yi kullandığı 07 AGJ 007 plakalı otomobiliyle Atatürk Caddesi üzerinde ilerlerken durdu. Yakalanan şüpheli gözaltına alınırken ekipler, şüphelinin İncekum Mahallesi'nde bulunan ikametinde de arama yaptı. Polisler evdeki aramalarda 1,64 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirdi.
    Gözaltına alınan A.Y. emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. A.Y. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow