hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yücel, Çözüm Masası'nda

    Başkan Yücel, Çözüm Masasında
    expand

    Başkan Yücel, Çözüm Masası'nda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 5 yılı geride bırakan Çözüm Masası ekibini ziyaret etti. Ekibi başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Yücel, masaya telefonla ulaşan bazı çağrılara da yanıt verdi.
    Alanya Belediyesi ile vatandaş arasında hizmet köprüsü olan Çözüm Masası 5 yılı geride bıraktı. Alanya Belediye binasında bulunan Çözüm Masası ofisini ziyaret eden Başkan Adem Murat Yücel, personeline özverili çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti. Başkan Adem Murat Yücel, telefonun başına da geçti ve kulaklığı takarak gelen çağrıları yanıtladı. 1 saat boyunca Çözüm Masası ihbar hattına düşen çağrıları cevaplayan Başkan Yücel ile konuştuğunu anlayan vatandaşlar kısa bir şaşkınlığın ardından taleplerini iletti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı görüşmelerin ardından Çözüm Masası'na düşen ihbar ve takiplerle ilgili verileri incelemesinin ardından kuruluşunun 5. yılını geride bırakan çözüm ekibiyle birlikte öğle yemeği yedi.
    Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çözüm Masası ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutlarken, "Alanya Belediyesi'nin güler yüzü, vatandaşla aramızdaki hizmet köprüsü Çözüm Masamız bugün 5. yılını dolduruyor. Bu meşakkatli yolda binlerce vatandaşımızla iletişime geçerek etkin çözüm yolları üreten ekibimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ekibimiz artan hizmet kalitesiyle birlikte etkili ve hızlı çalışmalarını sürdürecek" dedi.
    5 YILDA 750 BİN ÇAĞRI
    Alanya Belediyesi'nin vatandaşla arasında hizmet köprüsü görevini üstlenen Çözüm Masası'na bugüne kadar yaklaşık 750 bin çağrı gelirken, 190 bine yakın başvuru yapıldığı belirtildi. Vatandaşların başvurularının yüzde 69.17'sini telefonla yaparken, yüzde 15.99'unu WhatsApp kanalı, kalan yüzde 14.84'lük kısmını da sosyal medya, şahsen ve gezici ekip üzerinden ulaştırdığı kaydedildi.
    YÜZDE 99.34'LÜK BAŞARI ORANI
    Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekibinin, gerek sosyal medya gerekse telefonla yapılan bütün çağrı ve başvuruları yanıtlarken, yüzde 99.34'lük başarı oranı yakaladığı, gelen başvuruları hızlı şekilde ilgili birime aktaran ekibin, süreci takip ederek netice hakkında kısa sürede vatandaşı bilgilendirdiği belirtildi.
    MASA BAŞINDA DEĞİL HALKLA İÇ İÇE ÇÖZÜM
    Alanya Belediyesi Çözüm Masası ekibinin, sadece masa başında gelen çağrı ve başvuruları değerlendirmediği, sokağa çıkarak vatandaşları da dinlediği, 5 yıllık süreçte Çözüm Burada, Çözüm Kapında ve Mobil Çözüm Aracı gibi iletişim yöntemleri geliştiren ekibin, binlerce vatandaşa birinci elden ulaşarak başvurularını aldığı da kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow