hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünyanın en güçlüleri Alanya'ya geliyor

    Dünyanın en güçlüleri Alanyaya geliyor
    expand

    Dünyanın en güçlüleri Alanya'ya geliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA) - TÜM dünyada ilgiyle izlenen ve en güçlü sporcuların yarıştığı MLO Strongman Champions League (SCL) Dünya Serisi'ne bu yıl Alanya da dahil oldu.

    Yıl boyunca farklı ülkelerde 16 yarıştan oluşan Strongman Champions League yarışları 112 ülkede televizyondan düzenli olarak yayınlanıyor ve 1 milyar izleyiciye ulaşıyor. Alanya yarışları da tüm dünyada yayınlanacak. Alanya Strongman ayağı 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ve Strongman 2019 Dünya Serisinin üçüncü yarışı olarak takvimde yer alacak. Birbirinden güçlü 12 sporcu, insanoğlunun sınırlarını zorlayan yarışlarda puan almak ve ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak için mücadele edecek. SCL Komitesi tarafından hazırlanan birinci tanıtım posterinde Hollanda'nın en güçlü adamı Alex Moonen gönüllü olarak yer aldı ve Türkiye'deki yarışları heyecanla beklediğini belirtti.

    'YARIŞMA HER YIL DÜZENLENECEK'

    Organizasyon sorumluları, halka açık görsel bir şov olarak gerçekleştirilecek olan yarışların aynı zamanda Alanya'nın ve Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı en güzel şekilde değerlendireceklerini, yarışları kalıcı hale getirerek Alanya'da gelenekselleştirmek istediklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow